BENNY SNACKS GIESSENDAM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 367 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Benny Snacks Giessendam. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 18:25 Bezorging zou +/-40min duren, na 2u wachten was het eten er nog niet. Telefoon werd niet opgenomen, werd net na sluitingstijd terug gebeld. Eten was koud en te krokant gebakken. Geen aanrader!
14 nov 2022 om 10:59 Top! Vriendelijke bezorging, en eten goed warm
7 nov 2022 om 20:04 De friet was echt enorm hard gebakken. Kipvingers van mijn dochter waren zwart en de kip was daardoor ver te zoeken. Ik had kipsaté besteld maar we kregen varkenssaté vlees was donker aan de buitenkant en nog rood van binnen. De service is slecht!
3 nov 2022 om 18:03 De kliko was erg te vrede met de maaltijden. De friet was hard en mega koud. De snacks smaakt naar schoenleer.
25 okt 2022 om 22:49 Bezorging zou 60 minuten duren na 40 werd er gebeld dat er 2 dingen niet waren ,dit aangepast, bestelling zou zo komen na 90 min nog niets, gebeld ....een t kort aan bezorgers werd nog 20 minuten later Na 2 uur eindelijk eten wat ook nog tegen viel.
20 okt 2022 om 17:01 Zalm warp zonder avocado en alleen maar saus geleverd Chick warp zonder mais en komkommer met veel saus geleverd. Frikadellen speciaal met mega veel saus
3 okt 2022 om 20:10 ruim 2,5 uur na bestellen pas gehad. en dat is niet de eerste keer….
29 sep 2022 om 19:56 Bezorgtijd was bijna 2 uur. Eten was niet warm. Frietbakjes waren maar half vol. Bij de frikandel speciaal was alles in het bakje gegooid. Eten was erg vet. Wij bestellen hier nooit meer.
27 sep 2022 om 19:59 /.
27 sep 2022 om 8:29 Het eten was smaakloos en in oud vet gebakken. Toch maar opgegeten, want weggooien is zonde. De gevolgen zijn de dag erna merkbaar :-(
23 sep 2022 om 11:55 De stoofvlees was droog helaas qua hoeveelheid goed. Broodje viel helaas uit elkaar.
3 sep 2022 om 23:51 Top broodje hotdog met piccalilly, aanrader En de loempia super goed gevuld, heerlijk Altijd een feestje als we bij Benny bestellen en je ziet hoe lang het soms duurt maar is het wachten waard! Wil je snel en niet goed eten bestel je ergens anders